Zodia Dragon

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:05

Rezumarea primului mesaj :

Dragonul e nascut pentru a fi stapân absolut, stralucitor si exceptional. Ca si aprigul Dragon mitic, este un razboinic înnascut, lasa pamântul pârjolit în urma si înflacareaza inimile în calea lui.

Dragonul este un mare comandant, la bine si la greu. Trebuie sa fie respectat atunci când vorbeste, admirat când actioneaza si ascultat când comanda. O energie impetuoasa îi anima fiece actiune: este gata sa accepte orice provocare, sa lupte pentru putere si sa doboare toate obstacolele care îi ies în cale.

Daca se întâmpla sa dea gres, nu va recunoaste niciodata ca a fost învins. Din aceasta umilinta se va naste o noua dorinta de a cuceri. Ca un razboinic neobosit ce este, Dragonul devine mai puternic cu fiece înfrângere si mai invincibil cu fiece rana.

Dragonul este foarte exigent cu ceilalti, dar destul de îngaduitor cu sine. Rar vezi un Dragon sa-si recunoasca greselile... Este plin de el si considera ca i se cuvine tot ce este mai bun. În plus, este un caz clasic de narcisism.

Inteligent, lucid si clarvazator, Dragonul bate cu pumnul în masa atunci când interlocutorul nu-i împartaseste punctul de vedere.

Zodiac chinezesc - zodia Dragon Pentru Dragon, viata este o mare aventura. Nu întelege si nu suporta când cei din jurul sau nu au ambitie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Tizona la data de Dum 31 Iul - 15:00

Nativul Dragon este plin de vitalitate si de forta. Este si egoist, egocentric, capricios si foarte exigent; nu ii lipsesc, insa, niciodata, admiratorii. Mandru si extrem de franc si credincios, nativul Dragon isi formeaza idealurile inca de foarte tanar si cere aceleasi principii inalte si de la ceilalti. Dragonul este pln de energie si are ceea ce ii trebuie pentru a realiza lucruri mari. Cu toate acestea, daca nu isi franeaza un pic entuziamul, poate sa se arda si se poate intampla ca totul sa se termine intr-un balon de sapun. E in general un fanatic al lucrurilor de care se ataseaza; nu degeaba e semnul cel mai inclinat spre megalomanie. E dificil sau imposibil sa te pui contra lui, pentru ca are tendinta sa intimideze pe cine il sfideaza. Un Dragon furios nu e placut nici sa-l vezi, nici sa-l intalnesti.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  seaman65 la data de Dum 31 Iul - 15:10

De-aia te enervezi tu asa repede.
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Tizona la data de Dum 31 Iul - 15:14

Very Happy cine stie ... Nu ma enervez fara motiv, aia-i clar.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  seaman65 la data de Dum 31 Iul - 15:15

Tot nu-i bine, cu sau fara motiv.
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea la data de Joi 24 Ian - 21:54

Dragonul are relatii excelente cu Sobolanul si cu Maimuta. Cu Cainele, însa, îl asteapta zile negre.

Compatibilitate Dragon - Sobolan
O combinatie fericita. Dragonul si Sobolanul se înteleg de minune si, pe deasupra, sunt pe aceeasi "lungime de unda sentimentala".

Compatibilitate Dragon - Bivol
Desi atractia reciproca la prima vedere nu lipseste, Dragonul si Bivolul sunt atât de încapatânati încât aceasta relatie nu va avea viata lunga. Nici unul nu vrea sa lase de la el...

Compatibilitate Dragon - Tigru
O relatie plina de vigoare, de ciorovaieli - dar si de "sedinte" de amor intens. Dragonul si Tigrul sunt o combinatie din care "ies scântei".

Compatibilitate Dragon - Iepure
Dragonul si Iepurele au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.

Compatibilitate Dragon - Dragon
Relatia dintre doi Dragoni poate fi foarte puternica si trainica, cu conditia ca amândoi sa stie sa cedeze putin în lupta pentru întâietate.

Compatibilitate Dragon - Sarpe
Amândoi sunt inteligenti, vicleni si spirituali. Dragonul si Sarpele se potrivesc de minune si o vor duce foarte bine împreuna.

Compatibilitate Dragon - Cal
Dragonul si Calul au o relatie excelenta din punct de vedere sexual. Daca reusesc sa se si înteleaga, îi asteapta o viata foarte placuta împreuna.

Compatibilitate Dragon - Capra
Desi între Dragon si Capra exista o puternica atractie sexuala, pâna la urma îsi vor da seama ca nu le e scris sa fie împreuna si o vor lua fiecare pe drumul lui.

Compatibilitate Dragon - Maimuta
O relatie profunda, cu trairi intense. Dragonul si Maimuta gândesc la fel si se respecta reciproc. Împreuna vor avea parte de fericire si multe realizari.

Compatibilitate Dragon - Cocos
Dragonul si Cocosul sunt doua persoane egoiste care formeaza un cuplu interesant si placut. Le sta bine împreuna, dar pâna la urma personalitatile lor vor intra în conflict.

Compatibilitate Dragon - Caine
O relatie de evitat fara ezitare si fara regrete. Cu orice pret. Orice relatie dintre un Caine si un Dragon îi poate aduce pe amândoi în pragul nebuniei.

Compatibilitate Dragon - Mistret
Iubirea dintre un Dragon si un Mistret este atât de adânca, tandra si jucausa încât ajunge sa îi agaseze pe cei din jur. Prezenta lor e aproape sufocanta. Dar pentru ei este o convietuire armonioasa, bazata pe comuniune sufleteasca.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea la data de Mier 11 Ian - 9:41

Horoscop chinezesc 2017

În 2017, horoscopul Dragonului prefigurează o activitate socială efervescentă, de bun augur în închegarea unor parteneriate fertile şi extinderea sferei de influenţă, noroc şi succese în demersurile legate de studii, carieră şi bani, dar care nu trebuie să conducă spre asumarea unor riscuri ieşite din comun. De-a lungul anului chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este extrem de favorabilă atât nativilor singuri, cât şi celor integraţi într-o relaţie de cuplu.

Horoscop general
Potrivit astrologiei chinezeşti, Cocoşul este corelat cu recolta toamnei, cu fructele, ceaţa, lacurile şi vremuri de încununate de fericire. El este vesel, atractiv, vorbăreţ, romantic, nu are ambiţii ieşite din comun şi îi place să se bucure de viaţă. Dragonul este întâlnit atât în cer, cât şi pe pământ şi sub ape. Preferă, îndeosebi, să se ascundă în spatele norilor, este emotiv, misterios şi inteligent. Cele două zodii sunt orientate spre temperamente diferite şi nu au cum să se stânjenească ci, dimpotrivă, să se completeze, să se armonizeze una pe cealaltă.
Asocierea Cocoşului cu lacurile şi cea a Dragonului cu stăvilarele, barajele, determina o strânsă compatibilitate între aceste semne zodiacale. Atunci când se focalizează spre aceleaşi ţeluri, ele pot clădi o relaţie bună de cooperare, având astfel posibilitatea să aibă rezultate de excepţie.
În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, Cocoşul aparţine grupei metalului, şi Dragonul celei a pământului. Pământul este elementul mamă al metalului. Drept urmare, Dragonul poate oferi protecţie, înţelepciune, cunoaştere şi siguranţă Cocoşului. La rândul său, Cocoşul are capacitatea să pregătească terenul Dragonului, să-i aducă sub luminile reflectoarelor talentele, puterea şi inteligenţa. Cocoşul poate îndruma Dragonul cum să se învăluie într-o aură de farmec în sfera socială, să evolueze şi să se remarce în studii şi cum să adune avere, părând să-i fie un partener de afaceri foarte potrivit.
Datorită atracţiei reciproce dintre Cocoş şi Dragon, cea de-a doua zodie are în 2017 o viaţă socială plină de oportunităţi, are ocazia să devină foarte populară în comunitatea sa, să se bucure de un prestigiu crescând.

Dragoste şi cuplu
Metalul care apropie Dragonul de Cocoş făgăduieşte mari împliniri în viaţa amoroasă pentru primul semn zodiacal. Nativii singuri au şansa să înfiripe o poveste de dragoste cu cineva cunoscut ca urmare a tumultoasei vieţii sociale pe care o au la îndemână, cu o persoană capabilă nu numai să le trezească în suflet fiorii unor sentimente fierbinţi, ci să fie şi pe aceeaşi lungime de undă ca şi ei pe plan intelectual, să le fie alături în preocupările şi năzuinţele lor cele mai importante. Dragonii aflaţi într-o legătură de cuplu par să şi-o adâncească, să o aducă la un nivel mai înalt de împărtăşire afectivă. Cei căsătoriţi sunt pe cale să-şi reîmprospăteze conexiunea cu tovarăşul de viaţă, să retrăiască împreună cu acesta simţămintele iubirii dintâi.

Muncă şi bani
Un simbol popular al puterii în China, Dragonul are posibilitatea în anul Cocoşului de Foc să-şi dovedească abilităţile manageriale, autoritatea şi simţul responsabilităţii în plan profesional. Cocoşul îl călăuzeşte către integrarea facilă în muncă de echipa şi îi insuflă idei inovatoare, inspirate la serviciu. Activitatea profesională a Dragonului stă sub semnul norocului, este caracterizată de armonie, bună înţelegere în relaţiile cu colegii şi şefii. Eforturile şi dedicarea din acest an promit să-i fie recompensate din plin. Trebuie ţinut cont că deşi alianţa dintre Cocoş şi Dragon are la bază metalul, cariera celui de-al doilea este reprezentată de elementul lemnului. Metalul poate crea presiune asupra lemnului, ceea ce înseamnă că reorientarea profesională a Dragonului sau schimbarea jobului trebuie să fie tratată cu prudenţă deoarece poate da naştere unei instabilităţi, nesiguranţe ori derute. Dacă se consideră, totuşi, foarte bine pregătit pentru un loc nou de muncă şi îi evaluează în prealabil cu obiectivitate avantajele şi dezavantajele, poate accepta o astfel de provocare.
Abilităţii specifice a Dragonului de a atrage către el banii, trebuie să i se adauge în 2017 o abordare mai energetică şi mai creativă a activităţilor sale financiare, precum şi sprijinul unor persoane influente sau experimentate, cunoscute graţie interacţiunii sale sociale intense. Chiar dacă se poate lansa promiţător într-o nouă afacere datorită bunei sale reputaţii, pentru a-şi mări în mod simţitor câştigurile şi a nu se avânta în riscuri inutile poate avea nevoie de un partener ori un consilier de bună credinţă, eventual unul născut în zodia Cocoşului.

Sănătate
Câteodată, Cocoşul furnizează prea mult metal Dragonului, ceea ce poate conduce către afecţiuni legate de sistemul nervos, ficat, braţe şi picioare. În acelaşi timp, aerul nesănătos cu care este corelat Cocoşul indică necesitatea de a nu neglija probleme ţinând de sistemul respirator, gât şi plămâni.

- Numere norocoase: 1, 5.
- Culori norocoase: roşu, roz, galben, bej.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cocoş, Maimuţă, Şobolan.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea la data de Mar 26 Dec - 10:19

Zodiacul chinezesc Dragon 2018

2018 se anunta un an excelent din punct de vedere al sanatatii. Va fi un an in care va trebuis amucnesti mult, ca sa nu ai probleme financiare. Pe pan sentimental se anunta o perioada benefica, atat pentru cei casatoriti, cat si pentru cei singuri. Luni favorabile: august, aprilie, septembrie, decembrie.

În acest an, vei deveni mai sigură pe tine şi îţi vei susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi.Dar vei avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încearcă să fii moderată. Refuzând să faci concesii, îi vei antagoniza chiar şi pe cei care vor doar să te ajute. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum