Zodia Iepure

In jos

Zodia Iepure Empty Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:04

Iepurele este un personaj plin de viata dar "asezat", calm si realist. Îsi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de îndata ce apare un conflict.

Este diplomat în societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce îi farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa îi împartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca în treburile celorlalti decât daca nu are încotro.

Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarâta, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase îl stingheresc. În situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic.

Zodiac chinezesc - zodia Iepure De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii îndelungate, îsi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Estet si erudit, îi place sa se adânceasca în lecturi si sa petreaca serile în fata focului, în compania celor apropiati.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:19

Iepurele sau Pisica este unul dintre cele mai delicate animale dintre cele 12. De obicei este amabil, drãgut si bineînteles un om popular. Nimeni nu-l poate ignora, pentru cã sunt buni companioni si stiu sã dea ce este mai bun din ei. Casa unui Iepure este întotdeauna o casã frumoasã deoarece oamenii Iepure sunt renumiti pentru simtul lor artistic si pentru bunul gust. De asemenea, se îmbracã bine, de obicei. Dacã verifici sifonierul unui prieten Iepure, vei gãsi multe haine scumpe si frumoase.

Dar chiar dacã sunt sociabili si iubiti de prietenii lor si de familie sunt cam pesimisti. Sunt conservatori si nesiguri pe ei, si acest lucru explicã de ce majoritãtii Iepurilor nu le plac schimbãrile. Calmi cum sunt, nu este usor sã provoci un Iepure. Nu le place sã se certe si iubesc viata linistitã, calmã. Sunt sentimentali si plini de compasiune. Plâng usor. Se emotioneazã dacã împarti problemele personale cu ei. Prin urmare dacã tu îti câstigi existenta ca vânzãtor, vei avea mai mult noroc cu oamenii Iepure – nouã din zece Iepuri vor cumpãra cu sigurantã de la tine.

Spune-i precaut sau timid, dar oamenii Iepure nu-si asumã nici un fel de responsabilitãti pânã când nu analizeazã situatia pro si contra din toate punctele de vedere. Poate de aceea oamenii Iepure se descurcã atât de bine în munca lor. Dacã nu îsi abandoneazã natura lor conservatoare si nu devin ceva mai agresivi, probabil cã vor trãi o viatã normalã, medie.

Într-o relatie pot fi parteneri de exceptie. Romantici si drãguti, de încredere, oamenii Iepure nu duc lipsã de pretendenti. Bãrbatilor Iepure le place sã critice si poate de aceea nu sunt tocmai bãrbati de casã, iar femeile Iepure ar trebui sã petreacã mai putin timp în fata oglinzii si mai mult timp cu prietenii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Noi - 12:10

thinking Hmmm..... il recunosc pe iubi aici. Nici nu stiam ca-i iepuras Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mar 24 Mai - 15:02

Iepure

Iubitul Iepure nu va avea niciodata inima deschisa. Iepurele pare distant dar este senzual si iubitor - o imagine dura protejeaza un interior tandru. Iepurele desi romantic este si realist. El este in intregime Yin si, fie femeie sau barbat, este in ton cu partea feminina a psihicului lui. Instinctul matern ii face sa-i dadaceasca pe ceilalti si are o dragoste instinctiva fata de casa si familie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 29 Iun - 15:17

Simpatic, ascultator si manierat , copilul iepure este foarte usor de disciplinat. Invata usor si bine, nu este agresiv si nu va avea necazuri cu ceilalti copii. Isi ajuta parintii in gospodarie si va va spune doar ce crede el ca vreti sa auziti. Asta nu inseamna ca nu va face tot ce crede el.

O persoana cu foarte mult noroc in viata, cu mult bun gust si rafinament, cu o vorba dulce si amabila, cu mult tact si simt diplomatic, iepurele adult poate deveni un excelent politician sau diplomat de cariera.

In general, iepurele lasa impresia ca stie mai multe decit spune, fapt care ii asigura libertatea de miscare si il ajuta sa isi rezolve propriile afaceri. Astfel, in orice imprejurare, iepurele cade intotdeauna tot in picioare.

Viclean in aranjarea afacerilor, cu o fire linistita, docila si inselatoare, chibzuita si grijulie cu propria persoana, fiti siguri ca are o vointa puternica si isi urmareste propriile interese cu foarte multa precizie, dar dintr-o pozitie modesta si umila.

Foarte manierata, aceasta persoana nu va folosi niciodata cuvinte vulgare, gandind ca orice situatie se poate rezolva elegant si pina sa banuiti dvs, ce gindeste cu adevarat, i-ati si dat aprobarea fara sa va dati seama.

Dar cum toti avem si trasaturi negative, de ce ar face iepurele o exceptie. Egoist, hipersensibil, lenes si foarte indiferent, putem spune ca iepurele este destul de represiv, daca ii este amenintata afacerea sau viata de familie. Dezgustul pentru certuri si dorinta pentru o viata cit mai usoara nu il vor face niciodata sa accepte compania oamenilor cu mare risc. Iepurele pur si simplu sare peste obstacole si este destul de destept sa stea departe de necazuri.

Doamna Iepure, spirituala, intelegatoare si amabila cu familia si prietenii, este totusi destul de cruda si birfitoare cu ceilalti. Are mare nevoie de confort si lux si nu va ezita sa faca o casatorie din interes. Cu aceleasi miscari gratioase si fermecatoare isi rezolva toate problemele. Copiilor sai nu le va lipsi nimic.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 29 Iun - 15:17

Iepurele de Metal 1951-1963
Metalul ii da Iepurelui un comportament mai energic decat al celorlalti Iepuri. Acestia sunt foarte ambitiosi si pot fii chiar sireti in relatiile cu ceilalti. Sunt devotati in actiunile lor, fiind niste parteneri pasionali dar nu-si exteriorizeaza afectiunea. Determinarea lor le poate afecta munca, relatiile personale, fiind cunoscuti prin faptul ca se cufunda in proiectele sale, profesionale si personale.

Iepurele de Apa 1903-1963
Delicat si docil, Iepurele de Apa va face orice sa evite orice conflict sau disputa. Aceste situatii ii ranesc si ii deranjeaza, fiind foarte sensibili. Sunt sociabili si relaxati, desi uneori devin retrasi in sine si introspectivi. Isi sprijina familia si prietenii ca si partenerii de afaceri, etaland o empatie care ii face pe ceilalti sa le dea sfaturi si consolare. Uneori se poate profita usor de pe urma lor pentru ca sunt foarte generosi cu emotiile lor. Asa ca trebuie sa fie atenti sa nu lase garda jos atat de repede.

Iepurele de lemn 1915-1975
Iepurele de Lemn tinde sa fie cel mai putin nehorat. De aceea probabil vor sa joace rol de pacificator si nu doresc sa raneasca pe nimeni. Sunt incerdibil de generosi si nu le place sa iasa in evidenta, preferand sa se amestece in multime. sunt genul care te ajuta sa te muti in casa noua, iti pregatesc o cana cu cafea si te asculta cand iti povestesti nervos problemele. Iepurele de Lemn poate fi uneori prea bun, si astfel se profita de pe urma lui si chiar este folosit. Trebuie sa invete sa spuna "nu".

Iepurele de Foc 1927-1987
Focul confera magnetism si mister Iepurelui. Acestia au o dorinta arzatoare sa traiasca viata la maxim. Sunt activi si aventurosi si iubesc orice le pune la incercare creativitatea si curiozitatea. Isi mai ies din fire atunci cand sunt provocati dar in general fac orice sa evite conflictele si confruntarile neplacute. Iepurele de Foc este incantator si tinde sa-si ascunda emotiile dar le fa scoate la suprafata atunci cand va fi nevoie.

Iepurele de Pamant 1939-1999

Elementul Pamant confera Iepurelui simtul realitatii si al practicului, simturi pe care altii nu le poseda. Sunt in stare sa ofere sfaturi bune, ceea ce le aduce respect si incredere din partea celor care le-au solicitat. Pentru ei casa este un motiv de mandrie si au foarte mare grija sa le asigure securitate celor dragi. Pun accent pe valorile materiale si le place sa faca bani.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  Tizona la data de Dum 31 Iul - 15:40

Persoana nascuta sub semnul Iepurelui e foarte norocoasa si longeviva. Are un mod amabil de a vorbi, e o persoana eleganta, gratioasa si foarte diplomata. Cel nascut sub acest semn va avea o viata linistita, pentru ca e discret, iubitor de arta si poseda o buna capacitate de judecata. Este si un om de stiinta foarte capabil. In ciuda acestor lucruri, are o stare de spirit oscilanta, iar cand se intampla asta, poate parea distant si indiferent. Cel nascut sub acest semn este extrem de norocos in afaceri, foarte iscusit in a incheia acorduri si tranzactii financiare. Iepurele poate parea indiferent la opiniile celor din jur, dar in realitate sufera mult in urma criticilor. Poate sa fie tandru si grijuliu cu persoanele iubite si superficial, viclean si nemilos in raporturile cu strainii.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Dum 31 Iul - 17:10

Iepurasul meu love two heart
Iepurele poate parea indiferent la opiniile celor din jur,
Nu pare, chiar este Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Joi 24 Ian - 21:53

Iepurele se întelege foarte bine cu Oaia si Mistretul. Cu Cocosul nu are absolut nimic în comun.

Compatibilitate Iepure - Sobolan
Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.

Compatibilitate Iepure - Bivol
Iepurele si Bivolul sunt prea molateci pentru ca o eventuala relatie de afaceri sa aiba sanse, dar pot avea o casnicie armonioasa si tihnita.

Compatibilitate Iepure - Tigru
Diferentele dintre Iepure si Tigru nu fac decât sa se manifeste ca o complementaritate benefica, din care amândoi au de câstigat.

Compatibilitate Iepure - Iepure
O relatie între doua persoane afectuoase, cultivate si manierate. Doi Iepuri vor avea, pur si simplu, o convietuire armonioasa.

Compatibilitate Iepure - Dragon
Iepurele si Dragonul au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.

Compatibilitate Iepure - Sarpe
Între Iepure si Sarpe, totul începe de la sex. Si la sex ramâne. Dar nu oricum, ci cu arta si rafinament...

Compatibilitate Iepure - Cal
O relatie dificila, dar nu imposibila. În ciuda conflictelor inerente, Iepurele si Calul pot ajunge sa se înteleaga si sa convietuiasca.

Compatibilitate Iepure - Capra
O iubire totala, asa cum a fost lasata de la Dumnezeu. Daca mai punem la socoteala ca Iepurele si Capra au aceleasi teluri în viata, se respecta si se înteleg reciproc, devine clar ca vor avea o convietuire ideala.

Compatibilitate Iepure - Maimuta
Când se combina un Iepure si o Maimuta, unul dintre ei va sfârsi în lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea...

Compatibilitate Iepure - Cocos
Total opusi din toate punctele de vedere, Iepurele si Cocosul nu au absolut nici un temei pe care sa întemeieze o relatie.

Compatibilitate Iepure - Caine
O relatie deosebit de stabila. Iepurele si Cainele pot avea o viata plina de bucurii împreuna.

Compatibilitate Iepure - Mistret
Iepurele si Mistretul sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va fi trainica.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mier 11 Ian - 9:38

Horoscop chinezesc 2017

Horoscopul din 2017, anul Cocoşului de Foc, nu este întru totul de bun augur Iepurelui, având în vedere că cele două zodii sunt opuse în zodiacul chinezesc. Iepurele trebuie să fie cât mai dinamic, să se mobilizeze să dea tot ce are mai bun într-o viaţă profesiona tensionată, şi să dea dovadă de diplomaţie în activităţile sociale. Dragostea este favorabilă îndeosebi femeilor născute în acest semn zodiacal, iar chestiunile financiare necesită prudenţă, vigilenţă şi crearea unor alianţe puternice.

Horoscop general
În astrologia chinezească, Cocoşul este conectat cu fructele şi seminţele toamnei, iar Iepurele cu plantele delicate, viţa de vie, florile sau iarba din primăvară. Întâlnirea dintre Cocoş şi Iepure semnifică strugurii din vii şi fructele plantelor delicate. Astfel de plante au nevoie de multă vreme şi energie pentru a purta fructele şi a face faţă poverii lor. Cocoşul cere recolte, roade bogate, aşa că Iepurele va fi împlinit în 2017 numai dacă reuşeşte să culeagă o sumedenie de fructe, dacă îşi fructifică eforturile şi talentele.
După coacerea şi adunarea fructelor, plantele se confruntă cu dificultăţi, se luptă pentru supravieţuire pe parcursul iernii. Drept urmare, odată cu răcirea vremii, Iepurele trebuie să îşi rezerve timp pentru odihnă, revitalizare, pregătindu-se astfel pentru următorul an chinezesc.
Potrivit sistemului chinezesc al celor cinci elemente, Iepurele este lemn feminin, şi Cocoşul este metal feminin. Între cele două semne zodiacale se duce o bătălie! Iepurele pare să fie dezavantajat în acesta înfruntare întrucât metalul poate înfrânge lemnul. Pe de altă parte, apa este elementul generator al lemnului şi ia fiinţă din metal. Dacă există apă, Cocoşul se focalizează asupra ei, energia acestuia fiind transferată apei. La rândul său, apa poate furniza această energie Iepurelui. În acest caz, din cauza apei, nu mai are loc vreo luptă între Cocoş şi Iepure. Din acest motiv, Iepurele are nevoie de apa, dar nu de una prea rece cum este cea feminină, precum cea a Şobolanului, ci de una mai caldă, masculină, specifică Porcului. În anul chinezesc al Cocoşul de Foc, Iepurele are, aşadar, beneficii în urma alierii cu Porcul. De asemeni, el trebuie să ia seama la faptul că elementul apei este asociat cu părinţii, mentorii şi profesorii, şi să se străduiască să-şi menţină relaţii bune cu aceştia.
Cocoşul nu-i dăruieşte Iepurelui o interacţiune socială foarte bună. Unii oameni par să aibă opinii sau interese cu totul diferite, divergente faţă de nativii din cea de-a doua zodie. Se impune să nu se lase antrenaţi în certuri, conflicte, dispute, să îşi păstreze mereu calmul, să-şi pună la treaba simţul diplomatic şi să fie dispuşi să negocieze şi să recurgă la compromisuri.

Dragoste şi cuplu
Din pricina confruntării din Iepure şi Cocoş, a dificultăţii de a se încrede unul într-altul, cel dintâi nu are la dispoziţie o viaţă sentimentală întotdeauna senină sau promiţătoare. Pentru a avea sporiţi sorţi de izbândă în dragoste, Iepurele poate cere ajutorul Bivolului, Şobolanului, Câinelui ori Şarpelui. Cocoşul reprezintă steaua soţului sau iubitului pentru Iepure, aşa că în special femeile din a doua zodie au mari şanse să înfiripe o idilă cu cineva atractiv şi serios, însă se impune să fie cât mai înţelegătoare cu partenerul lor, să ocolească orice contradicţie şi să înnăbuşe în faşă orice motiv de ceartă cu acesta.

Muncă şi bani
Cocoşul este steaua carierei pentru Iepure. Deşi poate avea numeroase oportunităţi în acest domeniu, Iepurele pare să fie supus şi unor mari presiuni profesionale. Din această cauză, este necesar să îşi estimeze cu realism resursele interioare, competenţa şi puterea de muncă înainte de a se lansa într-un demers nou, să-şi reclădească încrederea în sine şi să se detensioneze ocupându-se de perfecţionarea abilităţilor profesionale. O propunere pentru un nou job trebuie să fie privită cu maximă prudenţă în acest context astral. Este posibil ca, dincolo de aparenţe, acest job să fie foarte solicitant şi dezavantajos din punct de vedere financiar.
Deoarece lemnul înseamnă bani pentru metal, Iepurele poate aduce bani Cocoşului. Deşi Iepurele nu se dă înapoi de la strădanii, are mereu probleme în a-şi păstra un capital în afaceri. Pentru a soluţiona această problemă, el poate cere sprijinul Bivolului, un semn zodiacal de pământ. Întrepătrunderea dintre pământul Bivolului, munca specifică Iepurelui şi capitalul caracteristic Cocoşului tinde să creeze avere. Oricum, eforturile depuse de Iepure în primăvară îi aduc beneficii în toamnă. Banii rezultaţi cu acest prilej nu trebuie să fie puşi la păstrare, ci direcţionaţi spre o nouă investiţie, preferabil pe termen lung.

Sănătate
Atmosfera tensionată din plan profesional poate isca probleme de sănătate legate de sistemul nervos şi ficat. Aerul nesănătos cu care este corelat Cocoşul necesită supravegherea atentă a unor afecţiuni ţinând de sistemul respirator şi recomandă petrecerea a cât mai mult timp în mijlocul naturii, îndeosebi în zilele însorite.

- Numere norocoase: 3, 7.
- Culori norocoase: albastru, azuriu, verde, negru.
- Zodii favorabile unor asocieri: Porc, Câine, Oaie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  pitulicea la data de Mar 26 Dec - 10:17

Zodiacul chinezesc Iepure 2018

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate.

Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău sp adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Fii atentă la dieta ta şi gândeşte-te cum să faci pentru a sta când mai mult la aer proaspăt. Într-adevăr, vei avea tendinţa de a trăi prea mult închisă în casă, vei uita să te plimbi şi să păstrezi contactul cu natura. Există o lume întreagă pe care să o explorezi!

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Iepure Empty Re: Zodia Iepure

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum