Zodia Tigru

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:03

Rezumarea primului mesaj :

Tigrul are o nestavilita pofta de viata si nu-i lipsesc mijloacele pentru a-si face parte. Averile îl lasa rece, dar se da în vânt dupa aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situatiile neprevazute, nici pericolul.

Tigrul ia hotarâri în functie de impulsul de moment, ascultând mai mult glasul inimii decât pe cel al ratiunii. Entuziasmul sau neînfricat îi mobilizeaza pe cei din jur. Oamenii sunt gata sa-l urmeze pâna la capatul pamântului, numai ca sa fie partasi parte la visurile si proiectele lui ambitioase, prin care urmareste în primul rând sa evadeze din monotonia vietii de zi cu zi.

Aceasta extravaganta merge mâna în mâna cu nevoia Tigrului de a comanda: îi place sa fie ascultat fara crâcnire. Cei care îndraznesc sa-i conteste autoritatea ar face bine sa se pazeasca: risca sa încaseze zgârieturi urâte.

Excesiv în toate, comportamentul Tigrului tradeaza forta emotiilor ce îl anima: pasiunea si înversunarea fac parte din viata lui de zi cu zi. Când cineva încearca sa îl vâre în cusca, înnebuneste de furie si ragetele lui vor fi asurzitoare!

Zodiac chinezesc - zodia Tigru Aventurier neobosit, Tigrul îsi construieste viata din întâmplarile si ocaziile care i se ivesc, profitând de fiecare sansa cu o îndrazneala aproape inconstienta. Din acest motiv, este imprevizibil si nu prea reuseste sa îi faca pe cei din jur sa se simta în siguranta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea la data de Lun 9 Ian - 12:38

Horoscop chinezesc 2017

În horoscopul chinezesc al Tigrului din 2017 apar în prim plan oportunităţi importante dar trecătoare în toate aspectele existenţei, inclusiv în studii, care trebuie să fie exploatate la maximum chiar atunci când se ivesc. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc viaţa amoroasă este de bun augur, însă poate pune la încercare constanţa şi perseverenţa bărbaţilor. Cea profesională este propice, dar presupune tărie în angajarea într-o concurenţă uneori acerbă, iar activităţile financiare sunt profitabile îndeosebi pe termen lung.

Horoscop general
În astrologia chinezească, Cocoşul este asociat cu fructele toamnei, iar Tigrul cu pomii înalţi de la începutul primăverii, care nu au la dispoziţie o prea mare căldură. Aşadar, în anul Cocoşului de Foc, Tigrul se poate bucura de fructele pomilor, de numeroase realizări importante.
Pentru Tigru, un animal carnivor, Cocoşul este o pradă. În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, cea de-a doua zodie face parte din grupa metalelor. Metalului îi este teamă de foc. Tigrul aparţine grupei lemnului şi conţine foarte puţin foc. Pentru a prinde Cocoşul, Tigrul are nevoie deci de foc, fiind necesar să se încarce cu energie în răstimpul verii. Înainte de a intra în acţiune, Tigrul trebuie să urmărească Cocoşul, şi să aştepte o ocazie propice de a-l înhăţa, să atace la timpul şi momentul potrivit! Pe de altă parte, metalului nu îi este teamă de lemn, aşadar Cocoşul nu este o pradă uşoară! Pentru a intra în posesia acestui trofeu de vânătoare Tigrul trebuie să facă eforturi constante, să dea dovadă de voinţă, perseverenţă.
Deşi Cocoşul este norocos pentru Tigru în carieră şi în întreprinderi financiare, el nu este prezent mereu prin preajma sa. Aşadar, nativii din cea de-a doua zodie chinezească trebuie să nu-şi irosească norocul, să încerce să profite din plin de orice oportunitate le apare în cale în activitatea socială. Este necesar să dăruiască ajutor şi sprijin celor din jurul lor, astfel încât să aibă aliaţi de nădejde în orice demers viitor din plan profesional şi financiar. Au capacitatea să-şi înfrângă duşmanii declaraţi sau ascunşi, dar de-a lungul unei mari perioade de timp. Unele din roadele cele mai importante culese de Tigru în decursul anului Cocoşului de Foc sunt legate de învăţătură, perfecţionare personală. I se poate ivi oportunitatea unei burse sau a unor studii în străinătate, are şansă să treacă cu brio peste examene ori să aibă o împlinire de excepţie la finalizarea unui ciclu din învăţământ.

Dragoste şi cuplu
Viaţa sentimentală stă sub semnul fericirii în 2017. Cocoşul înglobează metal feminin, iar Tigrul foc masculin. Întâlnirea dintre focul masculin şi metalul feminin dă naştere unor relaţii de dragoste caracterizate de o puternică atracţie reciprocă. Cocoşul este corelat cu Tigrul printr-un soţ sau un iubit. Drept, urmare, dacă eşti femeie şi vrei să scapi de singurătate, ai şansa să cunoşti pe cineva asemeni unui suflet pereche, un partener care se apropie foarte mult de cel visat de tine. Dacă eşti deja într-o relaţie de cuplu, vei petrece numeroase clipe memorabile alături de iubitul tău, recunoscând înalta compatibilitate dintre voi. Bărbaţilor singuri din zodia Tigrului le trebuie niţică răbdare în închegarea unei legături în doi. Ei au nevoie de timp pentru a-şi dovedi iubirea şi onestitatea unei persoane care le-a cucerit inima. Bărbaţii care au o tovarăşă de viaţă sunt împliniţi de armonia şi buna înţelegere din conexiunea lor amoroasă.

Muncă şi bani
Tigrul îşi poate atinge obiectivele ţinând de muncă şi bani datorită Cocoşului, care îi dezvăluie comorile sale de preţ. Cele două semne zodiacale pot crea oportunităţi şi câştiguri însemnate, părând să fie foarte buni parteneri de afaceri.
Având în vedere că metalul reprezintă steaua carierei pentru Tigru, iar acest element este specific Cocoşului, sunt de aşteptat succese notabile pe plan profesional. Nu trebuie să fie neglijat că nativii din Tigru sunt totuşi confruntaţi cu o competiţie destul de dură, că trebuie să îşi afirme cu insistenţă competenţa, dar şi să se asigure că nu sunt prinşi pe picior greşit de acţiunile ipocrite ori răuvoitoare ale unor colegi sau şefi. Pentru a face faţă acestor provocări, se impune să îşi îmbunătăţească comunicarea cu cei din sfera profesională, să îşi menţină mereu o atitudine pozitivă şi un spirit entuziast în muncă. Dacă li se oferă un nou job, mai avantajos, trebuie să-l accepte, dar nu în grabă. Ţinând cont că este vestită o vreme a recoltei, a recunoaşterii meritelor şi eforturilor de până acum în jobul actual, decizia schimbării locului de muncă poate fi una greşită!
Întrucât Cocoşul este relaţionat cu toamna, iar Tigrul cu primăvară, este necesară o muncă şi o perseverenţă constanţa în afaceri, în demersurile financiare, cel puţin în primele două anotimpuri ale anului, înainte de a apare beneficii importante. Planurile financiare puse în aplicare de mai mult timp îşi pot arată totuşi roadele chiar de la începutul anului chinezesc al Cocoşului de Foc. Iniţierea unei afaceri sau extinderea uneia trebuie să se focalizeze pe ţeluri pe termen lung.

Sănătate
Deoarece lemnul Tigrului şi metalul Cocoşului nu sunt compatibile, sănătatea nativilor din prima zodie poate fi afectată în acest an. Nu este vorba de probleme grave, însă, în cazul unor simptome care îşi fac apariţia destul de des, este necesar un control medical cât mai amănunţit. Cocoşul este asociat câteodată cu un aer nesănătos, aşa că trebuie să fie dată o atenţie specială unor afecţiuni legate de sistemul respirator, plămâni şi gât.

- Numere norocoase: 3, 9.
- Culori norocoase: negru, albastru, azuriu, verde.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cal, Câine, Porc.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea la data de Lun 16 Oct - 9:10

Interesanti Tigrii astia Rolling Eyes Totusi, nu-s pentru mine Neutral
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea la data de Dum 24 Dec - 9:49

Zodiacul chinezesc Tigru 2018

Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus.

Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Mergi înainte fără să îţi pui prea multe întrebări. Dacă eziţi, vei risca să pierzi ocazii speciale care îţi pot apărea în cale. Ştii că nu poţi avea noroc la nesfârşit, iar dacă nu profiţi pe deplin de climatul excelent al anului, ai putea ajunge într- situaţie dificilă anul viitor. Scapă de îndoieli şi avansează!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum